Unieke techniek bij een helm

scorpion exo tech

Het merk Scorpion staat er om bekend dat zij motorhelmen maken, welke voorzien zijn van de laatste nieuwe technieken. De Scorpion Exo Tech is uniek omdat het kinstuk helemaal naar achteren geklapt kan worden, hierdoor wordt het gewicht van de helm beter verdeeld tijdens het rijden. Ook heb je geen last van condensvorming, en behoud je helder zicht als het kinstuk naar achteren is geklapt. Bij zonnig weer zorgt het speciale zonnevizier ervoor dat je geen hinder ondervindt van de zon.

Comfortabel door een betere verdeling

Het meest opvallen wanneer je de helm draagt is de verdeling van het gewicht, tijdens het rijden heb je nog minder het gevoel dat je een helm draagt. Door de perfecte ventilatie, is de kans tevens minimaal dat er condensvorming optreedt op je vizier, hiermee heeft de Scorpion Exo Tech een aantal unieke eigenschappen en een voorsprong tegenover andere merken. De meeste helmen zijn ook voorbereid voor een communicatiesysteem zodat je niet alleen comfortabel, maar ook veilig op de motor kunt rijden.

scorpion exo tech

Voor alle motorkleding

Niet alleen de Scorpion Exo tech kun je in de webshop van voordeelhelmen.nl kopen, ook alle andere merken en kleding vind je in het assortiment. Of je nu op zoek bent naar helmen, laarzen, jassen of andere kledingstukken je vind het in de webshop. Wil je er zeker van zijn dat je de goede maat hebt, of wil je eerst de producten zien en voelen voordat je ze koopt? Je kunt natuurlijk ook langsgaan in de fysieke winkel en het complete assortiment bewonderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *