Eenvoudig naar je bestemming toe

elektrische chopper

In de stad met de auto is eigenlijk niet meer te doen, of je staat vast of je kunt nergens een plekje vinden om je auto te parkeren. Dan hebben we het nog niet over het parkeergeld, het is veel aantrekkelijker om te kiezen voor een andere optie. Met een elektrische chopper heb je van al deze problemen geen last, geruisloos ga je door het verkeer heen en kun je de chopper overal neerzetten. Met het alarm hoef je niet te vrezen dat je chopper snel gestolen wordt.

Voordelig en snel opgeladen

Gelukkig kun je met de batterij van de elektrisch chopper een hele afstand overbruggen, moet je toch verder dan laad je de batterij eenvoudig onderweg op want deze is uitneembaar. Het opladen is zeer voordelig om te doen, na een berekening blijkt dat je slechts 10 cent kwijt bent aan energiekosten voor het opladen van de batterij. Weer een voordeel om gebruik te maken van de Spyder Wheelz, dan hebben we het nog niet gehad over het milieu.

elektrische chopper

Verschillende opties

Naast alle voordelen van een elektrische chopper is het natuurlijk ook gewoon leuk om erop te rijden, flitsend, stoer en je hebt een vrij gevoel. Wat is er nu leuker om met je vrienden, een prachtige rit te maken waarbij je geen helm op hoeft. Omdat de Spyder Wheelz geen geluid maakt, kun je onderweg met je vrienden een praatje maken of op de achtergrond naar een muziekje luisteren. Omdat je een smartphone in de houder kunt plaatsen, is het eenvoudig een leuke route uit te zoeken om te rijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *