Een uniek dagje uit

oldtimer huren

Vaak wanneer je een dagje uitgaat met je vrienden, komt het iedere keer op hetzelfde neer. Of je huurt een fiets, solex of een ander vervoermiddel om de omgeving te gaan bekijken. Maar heb je wel eens gedacht aan een oldtimer huren, een unieke en originele manier om een dagje weg te gaan met je vrienden of familie. Met een Daf 33 rijd je door de Veluwe, een schitterend gebied om met deze prachtige auto te gaan verkennen. Je kunt kiezen tussen een aantal routes om te rijden.

oldtimer huren

In je eigen tempo

Natuurlijk moet je bij een oldtimer huren niet denken aan een snelheidsduivel, de Daf 33 is perfect om in een gezellig en leuk tempo een mooie route te rijden op de veluwe. Voordeel hiervan is wel dat je komt op plaatsen waar je nog nooit bent geweest, ga met je vrienden even terug in de tijd met de auto. Geen luxe zoals je vandaag de dag hebt, maar echt genieten van de auto en de omgeving waar je rijdt. Stop onderweg geregeld om even pauze te nemen, of bij mooi weer lekker te picknicken.

Even heerlijk tot rust komen

Vandaag de dag is iedereen maar druk, dit vergeet je even met een oldtimer huren. Een Daf 33 is niet het boegbeeld van een flitsende snelle auto, maar wel perfect en zeer leuk om een dagje mee op pad te gaan met je vrienden of familie. Vind je een dagje niet genoeg, of wil je langer genieten dan zijn er ook voldoende mogelijkheden. Op de website dagjeuitveluwe.nl vind je de verschillende mogelijkheden betreft het huren van een oldtimer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *