Waar haal je nu een goede accu? Dat lijkt misschien een vraag met een “duh”antwoord, maar toen mijn accu er laatst mee ophield, vroeg ik het me oprecht af. Je kan niet bepaald de ANWB bellen voor je fiets, maar zelfs als het mijn auto was geweest had ik me nog afgevraagd waar ik eigenlijk een vervangende accu kon halen: wat als dit me nog eens gebeurd? Is het niet slim om altijd een vervanging op zak te hebben, vooral voor in de auto waar je zoiets ook makkelijk kwijt kan? Gelukkig kwam ik de perfecte oplossing al snel tegen: Marinol.

Het accubedrijf

Marinol accu Den Haag, of gewoon Marinol, verkoopt al sinds 1993 allerlei soorten accu’s. Wat voor accu je ook nodig hebt, van je elektrische fiets die net nieuw is tot je auto, waarvan de accu al een of twee keer leeg is gelopen, Marinol heeft het voor je. Ook houden ze altijd een voordelige prijs aan en verzekeren ze jou als klant van goede kwaliteit. Stel je toch eens voor dat je erachter komt dat je accu leeg is, misschien omdat iemand het lampje in je auto aan heeft laten staan. Dan zou het toch een uitkomst zijn om een reserveaccu in de achterbak te hebben liggen, zodat je niet uren hoeft te wachten op hulpdiensten? Of, zodra hulpdiensten er toch zijn omdat je zelf niet weet hoe een accu te installeren, je in ieder geval niet voor onvoorziene kosten komt te staan?

Alle variatie

Naast accu’s voor auto’s en elektrische fietsen levert Marinol overigens nog een waslijst aan accu’s voor andere voertuigen. Ook beantwoorden ze elke vraag die je maar zou kunnen hebben over zowel hun accu’s voor auto’s en fietsen als de rest van het aanbod, en alle eventuele installatie die er bij zo’n aankoop komt kijken. Marinol levert bijvoorbeeld ook accu’s voor boten en andere recreatievoertuigen, motorfietsen, scooters en scootmobielen, grasmaaiers, caravans, zonnepanelen en UPS-diensten. Zo hoef je dus, in theorie, eigenlijk nooit zonder accu te komen zitten zolang je de tijd en het budget reserveert om overal een reserve voor te regelen en de mening van experts te vragen.

Dus, een reserveaccu was voor mij geen slecht idee, en voor jou misschien ook wel niet. Let uiteraard op je uitgaven en budget, en vraag de meningen van experts. Succes!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *